مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام همسر بنده منزل را با پدرش ترک کرده در 3 سال پیش حالا چون بنده تمام مراحل تمکین را طی کردم و هر چرا که فکر شما برسد رفت اما جز مهریه هیچ چیز دیگری به وی نرسید حال بعد از 3سال فقط 16ساعت در منزل بیشتر نبوده بازگشته و اقدام به تخریب منزل کرده چون سابقه سوء رفتار داشته و قادر به اثبات آن نبودم به ناچار دوربین مداربسته نصب کردم تا در پرونده‌های گذشته و حال خود بی گناه نشان دهم حال وکیل همسرم با بی شرمانه ترین روش و نامه پزشکی قانونی 11روز بعد از رفتن از خانه را به دادگاه ارائه داده که دادگاه شهرستان کلاردشت به هیچ مدرک بنده توجه نکرده و ماده 1115 مدنی را برای من صادر نموده حال که بنده با یک فیلم بعد سه سال توانستم بی گناهی خود را از بابت خود زنی همسرم نسبت به خود آشکار سازم دادگاه نمیدانم با چه استدلالی پزشکی قانونی با 11روز اختلاف و شاهدان که میگویند ما فیلم را دیدیم در صورتی که فقط و فقط در شعبه دادگاه اسلامشهر بوده و به جرات میگویم هیچ شخص ثالثی جز شعبه فیلم را ندیده اقدام به این حکم نموده لازم به ذکر است به جز مطلب بالا در هیچ پرونده حقوقی. کیفری. ضرب و شتم و نامه پزشکی قانونی به تنهایی قادر به متهم کردن فرد نیست بنده را محکوم نکرده اند چه کنم تا از این مرحله نیز عبور کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

من صحبت های شما را متوجه نمیشم تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم .