مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

الان با شریکم درگیره اینیم که اون برای من شرط و شروط میزاره میگه یا جنسارو کلا وردار یا جنسامو بردارم برم سهم شریکم 75% لوازم کافه هستش
الان شریکم داره به اجبار فشارم میزارم
و میخواد جدا بشه با وسایلاش آیا این جدایی مقدوره؟ و اینم بگم من از شریکم 25%سهمشو خریداری کرده بودم ایشون فروشنده هستن و من خریدار
من چند جایی شنیدم که میگن هرکس که سهمش زیاده و هرکس که میخواد فسخ کنه باید اون سهم این یکی شریکشم بخره ایا درسته‌؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اولا باید بررسی بشه که آیا قراردادی بین شما وجود داره و تاریخ قرارداد هست یا خیر
خرید وسایل در شراکت اولویت محسوب میشه ولی اجباری برای این امر وجود ندارد و اجبارا حق فسخی برای ایشان ایجاد نمیکنه