مشاوره حقوقی رایگان - تعرفه حق الوکاله مادامی که همکاری در اخذ مبلغ مزایده باشد

در طول 6 سال ونتیجتا برگزاری مزایده تا مرحله دریافت مبلغ سهم بنده وکیل نداشتم در این مرحله وکیلی جهت پیشبرد و دریافت سهم ارث ( 4 ملک‌و3 اتومبیل و.....) قرارداد امضاء کردم و مبلغ 5میلیون جهت هزینه های ‌‌‌‌‌‌‌‌‌باطل کردن تمبر و غیره پرداخت کردم.
ایشان با چند مرتبه ایاب ذهاب دادگاه اخذ مبلغ 250 ملیون سهم بنده و در حساب شخصی خود کم‌ کردن 12 میلیون نیم مانده را به کارت بنده انتقال داد و سوال بنده ؛؛؛
مبلغ باید به حساب ایشان‌ واریز میشد. با ایشان اینطور برنامه ریزی کرده و آیا براشت این مبلغ قانونی و واقعا حق حلال وی می‌باشد و یا ایشان از شرایط موجود سوء استفاده نموده.

از وقتی که به خواندن سوال بنده اختصاص دادید تشکر و سپاسگذار م بابت راهنمایی که میفرمایید.
با آرزوی موفقیت شما بزرگواران راه حق

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هرچه توافق شما با وکیل بوده همان باید پرداخت شود