مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام. مادر مرحومم یک خانه دارد. ما چهار خواهر و دو برادریم. یکی از خواهرهام مجرد و در منزل مادرم هستن. خواهر بزرگترم که بچه اول هم هست قصد فروش و تقسیم ارث دارد. خواهر مجردم میگن از مادرم وکالت محضری و رضایت شفاهی دال بر به نام کردن ملک به نام خود را دارن و از من میخواد که بصورت کتبی اعلام کنم . گویا یکی از برادرهام نامه کتبی داده که مادرم شفاها ملک رو به ایشون داده. آیا دادگاه به نفع خواهر کوچکترم رای میده؟ یا خونه رو به همه وراث میدن؟

پاسخ ها :

ادعای واگذاری ملک توسط مادر قبل از فوت واگذاری ملک به فرزند قبل از فوت ارث