مشاوره حقوقی رایگان - وگذاری سهم الارث

با سلام، ببخشید یه سوال داشتم. سال 68 مرحوم پدرم زمینی برای من قولنامه کرد. من تو اون سال خونه انداختم. حالا بعد از 32 سال برادرانم از من شکایت کردن که قولنامه ات مشکل دارد و باطل هست. چون داخل قولنامه عنوان حق الارث داده شده و باطل است. من شاهدهای زیادی دارم که پدرم قلبا راضی بوده و به نام من زده. خودشون هم میدونن. ولی حالا ادعای ابطال قولنامه کردن. آیا کلمه حق الارث باعث ابطال قولنامه میشه؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است حضورا با وکیل مشورت کنید، نگران نباشید راه دفاع دارید