مشاوره حقوقی رایگان - مسایل خانوادگی

باسلام خدمت شما. مادر خانم اینجانب در چه زندگی مشترک من و همسرم چندین بار اقدام به دخالت های بیش از حد در زندگی مشترک ما کردن و چندین بار بدون اعتنا به من بدون اجازه و یا حتی اطلاع من اقدام به بردن همسرم از منزل مشترک ما به نیت بر هم زدن زندگی مشترکمان کرده است بهترین آخرین سری همسرم مرا با خود برده است حدود 9 ماه می گذرد که در این مدت مانع از دیدار من و همسرم و حتی صحبت کردن و جواب دادن به تلفن های خود شده است اگر این موانع را ایجاد نمی کردند به دقیقه این می گذشت همسرم به خانه اش برمیگشت البته مطمئنم که اگر به خودت های خانواده اش نبود هرگز زندگی اش را ترک نمی کرد حال سوال من این است که تکلیف من که خانواده همسر بنده را بدون اجازه برده اند. و مانع از دیدار و اطلاع از جا مکان و وضعیت همسرم شده‌اند و با تبانی علیه من اقدام به طرح چندین شکایت کرده‌اند که همگی هم از سوی دادگاه رد شد و همچنین دادخواست عدم تمکین بنده هم رای به نفع من صادر شد که باز مانع از این شدن که همسرم را برگردانم منزل و اینکه اعمالی انجام دادن که من شغلم را از دست دادم و نتوانم خرجی زندگی را تامین کنم که به دادگاه مراجعه بکنند از این طریق درخواست طلاق بدهند و دادگاه رای را به آنها بدهد ممنون میشم که بنده را راهنمایی بفرمایید که بدونم قانون در مورد شرایط من چگونه است و من چه اقدامی به غیر از دادخواست عدم تمکین که عرض کردم اقدام کردم و رای دادگاه هم به نفع من صادر شده است چه اقدام دیگری میتوانم انجام بدهم. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما بدوا باید شغلی داشته باشید چرا که نفقه با شوهر است و در مقابل تمکین