مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام مرسی از این ایده خوبتون، سال 82 من ازدواج کردم شوهرم 18 قصب زمین داشت که 9 قصب آن را به عنوان مهریه قرار شد بهم بده و فقط در فیلم عروسی اعلام کردند و گفتند در سند ازدواج نميشه واردش کرد،،، 6روز بعد از عقد بابام گفت 9 قصب ديگه رو هم ازت میخرم که هر 18 قصب مال دخترم باشه،، در اون جمع فقط بابام مامانم من و شوهرم بودیم قولنامه دستی نوشته شد (به صورت خرید و فروش) و پدرم 900 هزار تومان بهش داد، اما نه ثمن قید شده نه نحوه پرداخت،، بعد از اون هی به شوهرم گفتم سند 18 قصب بیار یا بریم محضر،، امروز و فردا میکرد و بهانه ميآورد، تا اینکه بعد از 7 سال راضيش کردم و دوتایی با هم رفتیم در خونه ی پسر عموی شوهرم و داستان تعریف کردیم و اون به عنوان شاهد امضا کرد و بعد در خونه ی پسر عمه بابام رفتیم و اونم امضا کرد، بعد سال 92 ما از هم جدا شدیم و من 9 قصب مهریه رو به این آقا بخشيدم،، سال گذشته رفتم دور زمین دیوار بکشم متوجه شدم این آقا زمین فروخته،، شکایت کردم حالا ايشون ادعا دارن که این سند به عنوان 9 قصب مهریه است و من 9 قصب دیگر را از ايشون نخريدم (در صورتی که 9 قصب مهریه فقط در فیلم اعلام شده و دست نوشته ای نداره) دادسرا قرار اناطه صادر کرده دادگاه حقوقی رای به نفع این آقا داده چرا که (شاهد ها اون لحظه حضور نداشتند و از ثمن بی خبر هستید) الان اعتراض زدم برای تجدید نظر تورو خدا کمکم کنید تمام دار و ندار من این زمینه،، و 900 پول بخاطرش دادم به قاضی گفتم معامله خانوادگی بوده و فکر نمیکردم اينجوری بشه که بخوام رفتاری محکم تر داشته باشم هر دو شاهد هم شهادت دادند که ما دوتایی رفتیم در خونشون و این آقا گفته که این 9 قصب دارید امضا میکنید را به این خانوم فروختم.

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام شما باید در دادگاه اثبات کنید 9 قصبی را که بخشیدید مربوط به مهریه است که به صورت شفاهی به شما داده بودند و 9 قصبی را که خریداری کردید را مطالعه دارید و اگر پرونده را با وکیل پیگیری کنید بهتر نتیجه می گیرید