مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عوارض خودرو توسط مالک قبلی

بنده یک خودرو خریداری کردم و داخل دفترخانه وکالت بلاعزل بدون تاریخ زدیم چون خودرو مشکل فنی داشت و نیاز بود تعمیر بشود یک سال خورده ای طول کشید تا برای تعویض پلاک اقدام کنم حالا که رفتم، دیدم نزدیک به 6 میلیون تومان عوارض پرداخت نشده دارد. الان بنده چگونه میتونم اقدام کنم؟! لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید ابتدا جریمه های خودرو را پرداخت کنید و سپس با تقدیم دادخواست حقوقی ،کلیه آنها را به همراه خسارات دادرسی راز فروشنده مطالبه کنید.
موفق باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه فروشنده دادخواست مطالبه وجه باید عوارض خودرو باید داده شود