مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام وقت بخیر
در مورد داوری چندتا سوال داشتم
1) توی چه مواردی بیشتر افراد از داور استفاده می کنن؟ یعنی این که چه شرایطی رخ میده که افراد به داور رجوع می کنن؟
2) توی چه نوع قراردادهایی بند داور رو اضافه می کنن؟ نوع خاصی داره یا اینکه کاملا عمومی هست قراردادها
3) افرادی که از داور استفاده می کنن، از چه قشریه ستن؟ کسب و کار هستن یا صرفا یه فرد حقیقی

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
در هر قراردادی طرفین میتوانند حل اختلافات احتمالی را به نظر داوران

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
در کلیه قراردادها طرفین میتوانند حل اختلافات احتمالی را به نظر داوران مرضی الطرفین موکول کنند ،اما در قراردادهای پیش فروش آپارتمان ،شرط داوری و تعیین داور الزامی است و در پرونده هایی با موضوع طلاق از ناحیه زوج و زوجه نیز ،بدوا موضوع جهت حل اختلاف به داوری ارجاع میگردد .
طرفین میتوانند هر شخصی را به عنوان داور انتخاب کنند ،اما پیشنهاد میگردد که به منظور جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از عدم اطلاع از قوانین ،داور را از موسسات معتبر داوری انتخاب کنید .
موفق باشید