مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حسابها

سلام‌ما یک ماهه که عقد کردیم میخایم برای وام ازدواج ثبتنام کنیم اما حسابهای بانکی همسرم‌ بخاطر تصادف و نپرداختن جریمه ی تصادف مسدود شده و فعلا امکان ازاد کردنشون نیست. امکان ثبتنام وجود داره ؟؟ یا حتما باید حسابها ازاد بشه بعد ثبتنام‌کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول اینکه هر یک از زوجین جدا جدا باید ثبت نام کنند. حسابهای شما که آزاد است شما ثبت نام کنید و وام را بگیرید. اما در خصوص همسرتان ، می تواند ثبت نام کنند ولی هر پولی در حسابشان بیاید چون توقیف است به ایشان پرداخت نمیشود