مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ... هفت ماهه باردارم میخوام از شوهرم جدا بشم شبا نمیاد خونه شب به بهانه کاری از اومدن به خونه فرار میکنه 22سالمه و متاسفانه چندسال پیش عاشق شوهرم شدم البته با وجود اینکه زن داشت حالا بعد از چندسال دیگه تحمل رفتاراش رو ندارم بعضی وقتا دست بزن هم داره حتی الان که باردارم الان باید چطوری طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم

یک وکیل :

با سلام آیا مهریه دارید چرا اول حق و حقوق مالی تان را مطالبه نمی کنید؟ آیا برای ضرب و شتم به کلانتری یا دادسرا مراجعه کرده اید؟ طول درمان گرفته اید؟