مشاوره حقوقی رایگان - شرط تخلیه مستاجر

سلام وقت شما بخیر
آیا با وجود شرط زیر در قسمت توضیحات اجاره نامه میشود در صورتیکه حتی یک روز در پرداخت اجاره تاخیر داشته باشن هم میشه دستور تخلیه گرفت؟
(در صورت عدم پرداخت اجاره بها ماهیانه از سوی مستاجر، مستاجر ضمن العقد حق فسخ یک طرفه را به موجر داد و موجر میتواند نسبت به تخلیه مورد اجاره اقدام نماید)

پاسخ ها :

یزدان گلمحمدی

یزدان گلمحمدی :

استان :

شرط موجود در قرارداد شرط فسخ است و در صورت ایجاد آن امکان فسخ قرارداد وجود دارد ولیکن موضوع تخصصی است و برای بررسی بیشتر باید به وکلای محترم دادگستری مراجعه کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتونن همچین اقدامی انجام بدن مگر بخاطر کرونا که این امر به تعویق بیوفته