مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بر روی سه دانگ خانه

با سلام و عرض ادب
بنده 12 سال ازدواج کردم و حدود 5 سال پیش خانه ای که پدرم بیشتر پولش را داده بود به علاوه وام خریداری کردیم که در محضر 3 دانگ آن را به نام همسرم زدم. حدود یکسال اختلاف داریم، و به ایشان گفتم از 300 سکه مهریه میگذرم و جاش 3 دانگ خانه را برگردان. الان ادعا دارد بیشتر سهم خانه ماله ایشون بوده. الان برای مهریه اقدام کنم با توجه به اینکه راضی به سکونت در خانه 3 دانگ 3 دانگ را نداشتم میتوانم 3 دانگ را جای مهریه بردارم و بقیه ببخشم؟ ایشون اموالی هم دارد که من خبر ندارم.به تازگی هم بیشتر پولش را در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کرده است، امکان اثبات آن نیز وجود دارد؟

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

میتوانیدسه دانگ رابابت مهریه توقیف کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر ملک یا آپارتمان دیگری نیز داشته باشه میتوانید بابت مهریه اقدام کنید و توقیف انجام میشه و یا نهایتا اجازه استفاده ندین چون مشترک هستین و ایشون باید برای سکونت شما منزل تهیه بکنن و اینکه ادعای ایشون قابلیت اثبات نداره ولی بهرحال شما باید اموال معرفی کنین برای توقیف ونهایتا ثبت استعلام میکنه و ارز دیجیتال هم باید از یک شرکت معتبر باشه .