مشاوره حقوقی رایگان - سلام مورد برای مهریه خانمم برای توقیف خونه سه دونگ میباشد

سلام همسرم شکایت کرده برای مهریه اش ماشینم رو توقیف کرده می گوید بنامش بزنم زدم سه دونگ منزل بنام من میباشد وسه دونگ خونه بنام همسرم میباشد ایا همسرم می تواند سه دونگ خونه که بنام من میباشد از من بگیرید من همین خونه رو دارم خونه دگیری ندارم چطور می توانم سه دونگ خونه ام رو ازاد کنم ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سه دانگ خانه که به نام همسر است به عنوان مهریه به وی داده شده باشد دیگر زوجه نمیتواند ادعایی مطرح کند مگر انکه مهریه وی بیشتر بوده باشد و تعهدی برای بذل باقی مهریه نداده باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سه دانگ را نمی تواند بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر جزء مستثنیات دین محسوب می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر،سه دانگ شماجزمستثنیات دین می باشدوقابل توقیف نمی باشد