مشاوره حقوقی رایگان - ملکی سه دانگ سه دانگ می باشد و در رهن بانک مسکن بوده

با سلام و احترام
ملکی سه دانگ به نام همسرم و سه دانگ به نام اینجانبه بوده سال 99 مهریه اجرا گذاشتم از طریق اداره ثبت و سه دانگ همسرم را توقیف کردم همسر اینجانب یکه هبه نام و صلح نامه به دادگاه ارائه داده که سه دانگ را به مادرم دادم حکم دادگاه صادر مبنی بر اینکه نه هبه و نه صلح نامه را پذیرفته اند حال باتوجه به مراتب فوق چگونه می توان سه دانگ را بابت مهریه گرفت آیا جز مستثنیات دین می شود يا خیر

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام بستگی به قیمت ملک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام باید بررسی شود که چه نوع ملکی است چقدرقیمت دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر زوج ملک دیگری نداشته باشد جزء مستثنیات دین محسوب خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوج ملک دیگری برای سکونت داشته باشد مستثنیات دین محسوب نمیشود

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
در صورتیکه ملک دیگری نداشته باشد
جزو میتثنیات دین میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ملک دیگری نداشته باشد جز مستثنیات دین محسوب می گردد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

در صورتیکه ملک دیگری نداشته باشند مستثنیات دین است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، جزء مستثنیات دین محسوب خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زوج ملک دیگری نداشته باشد جزء مستثنیات دین محسوب خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تنها ملک است و در حال سکونت ،از مستثنیات دین است