مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افت قیمت

با سلام
حدود سه ماه پیش یکی از نزدیکان به علت لیز خوردن روی یخ با خودرویی تصادف کرد که مقصر بود و افسر هم کروکی صحنه تصادف رو به مقصر نداده. بعد از دریافت خسارت از بیمه صاحب کاشی مقابل برای افت قیمت خودروی خود شکایت کرد و با کارشناسی درخواست مبلغ بالایی داد. در جلسه شورا مشخص شد ماشین به اسم ایشان نیست و جلسه بدون پذیرش درخواست ایشان تمام شد. بعد از سه ماه ماشین را به اسم خود زده و باز شاکی شده اند، آیا شکایت ایشان صحیح است؟ افت قیمت به ایشان تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله صحیح است و افت قیمت طبق نظر کارشناس تعلق میگیرد. اگر اعتراض دارید باید به نظر کارشناس یک نفره اعتراض کنید تا کارشناس 3 نفره تعیین شود. پرداخت دستمزد کارشناس به عهده معترض می باشد