مشاوره حقوقی رایگان - مستمری تامین اجتماعی

سلام من 28 سالمه ، 8 ساله شوهرم فوت کردن و حقوق مستمری میگیرم ، یه پسر 9 ساله دارم
من دارم برای آزمون های قراردادی یا پیمانی استخدامی میخونم یا بانک یا آموزش و پرورش و ... سوالم اینه حالا من اگه تو این آزمون ها قبول بشم بیمه میشم ، در این صورت حقوقم قطع میشه؟ اگه قطع بشه به پسرمم نمیرسه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. در صورت شاغل شدن شما حقوق مستمری شما قطع می‌شود ولی برای پسرتان تا سن 20 سالگی برقرار می ماند و بعد از 20 سالگی در صورتیکه اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشد تا 25 سالگی برقرار میشود