مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به عملکرد اداره ثبت اسناد

سلام. ماشین بسترن مشکی برای چک برگشتی توقیف کردم که یک سوم مبلع چک بود سال 98 .. از انجا که نامه ای بر مستثنیات دین زده روش و رهن بهمن خوردر بود به من اجازه ادامه مزایده ندادند بعد دوسال متوجه شدم این ماشین اصلا جز مستثنیات دین نبوده و من میتونستم پیگیری کنم مامور اجرا بی دلیل گفته کجا میتونم شکایت کنم و چطور که حقمو بگیرم .. چون الان مبلع زیادی برا پارکینگ خواستن ازم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دادگاه اقدام نمایید تشخیص مستثنیات بودن یا نبودن با اداره اجرای ثبت بوده