مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال در اجرای احکام

سلام. بنده چک برگشتی از شخصی داشتم که از اداره ثبت اقدام به توقیف خودرو وی کردم و در مزایده خودم برداشتم بعد چند ماه با قولنامه صوری دستی که تمام شواهد حاکی صوری بودن داشت متاسفانه شخص ثالث تونست ابطال مزایده رو بعد 3سال بگیره
من ماشین رو امسال فروختم 300بدیهیمو صاف کردم الان شده 470 حالا من از این اقا به تازگی یه 500میلیون مغازشو توقیف کردم که مجدد شخص ثالث باز ورود کرده خودمم 6 میلیون حقوق دارم کارمندم و یه پراید خانوم هستم..حالا با توجه به اینکه ماشین رو فروختم دادگاه رای به تحویل ماشین داده حالا سوال من اینه که میتونه توقیف خودرو رو از اون بنده خدایی که فروختم بگیره ؟و این که میتونم به جای پول نقد مالی که ازش توقیف کردمو معرفی کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر مزایده باطل شده باشد ، خودرو
توقیف خواهد شد
خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید