مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام بنده 160 میلیون چک به یک نفر دادم نتونستم پاس کنم حالا ماشین من خوابنده چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به پرداخت وجه چک اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید بدهی خود را پرداخت کنید در غیر اینصورت ماشین طبق نظر کارشناس و از طریق مزایده میره مزایده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز پرداخت نیست
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مبلغ چک را بپردازید خودرو جزو مستثنیات دین نیست مگر اینکه وسیله ای که کسب و کار شما باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماشین جزو مستثنیات دین نیست و بابت طلب قابل توقیف است نگر شرایط مستثنیات دین را دارا باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در مهلت مقرر پرداخت نکنید به مزایده میرود