مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین

باسلام و خسته نباشید من با یکی از همسایه ها که قبلا هم گفتگو داشتم و اهل محله هم در جریان هستن 2 ماه پیش درمورد اینکه با ماشین خودش سد معبر میکنه جرو بحث کردیم و به تازگی باز هم در این مورد که من از سرکار برمیگشتم دیدم بازهم ماشین رو ورودی محله روی پل گذاشته بود هرچه قدر گفتم ماشین رو بردار من برم ورنداشت هیچ کلی هم فحش داد بهم همه هم دیدن منم از روی عصبانیت گفتم اگه برنداری با ماشین به ماشینت میزنم بعد از کلی جروبحث این کارو کردم فیلم و عکس هم از کل ماجرا رو دارم بعدش به 110زنگ زدیم اومد و رفتیم شکایت کردیم اون به من منم چون تهدید به آتش زدن خودم و ماشینم و خونم کرد به اون در ضمن خودشم نه گواهینامه داره، نه سربازی رفته همه‌ی محل هم میدونن خودشو خانواده اش چه شری هستن بعد هم همسایه ها خواستن ما سازش کنیم رفتم که خرج ماشین رو بدم اول قبول کرد بعد قبول نکرد حالا میخوام بدونم واسه من تو دادگاه چه حکمی میاد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر طرف بتونه عمد رو ثابت کنه و تخریب رو ثابت کنه براتون کمی مشکل خواهد بود.شما هم بابت تهدید شکایت کنین