مشاوره حقوقی رایگان - دستور توقیف خودرو به علت کشف حجاب

سلام. من تقریبا یک سال هست ماشینم رو گرفتم و چند روز پیش تقاطع چمران و ستارخان (توحید) پشت چراغ ایستاده بودم که پلیس اون منطقه اومد مدارک من رو گرفت و به من گفت ماشین دستور توقیف به علت کشف حجاب در تاریخ 12 فروردین 1400 ساعت 2 بامداد دارد. من اصلا نمیدونم داستان چی هست.
چون اولا که ممنوعیت تردد دارد و باید اون ساعت جریمه میشدم ولی نشدم. اطرافیان هم حواسشون به حجابشون هست و بعد از اون روز چک کردم دیدم اس ام اس توقیف برای خودم هم ارسال شده است. ماشین هنوز دست من هست و الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

دستور توقیف خودرو به دلیل کشف حجاب دستور توقیف خودرو کشف حجاب خودرو