مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیف گذاشتن مرد در دوران عقد

با عرض سلام و خسته نباشید. هفت ماه هست که عقد کردیم ولی در این هفت ماه یک کلام خوب به من نگفته است و حتی کنار من ننشسته است و هیچ ارتباطی هم با هم نداشتیم. البته اجازه نمیداد که من با او باشم.
الان هم از جشن عروسی امتناع میکند و حاضر نیست نه طلاقش رو بگیرد و نه بیاد سر خونه و زندگی اش.
میشه راهنمایی کنید. میشود از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

منزل تهیه کنید همسر خود را بدون عروسی ببرید و اگر نیامد عدم تمکین ان محرز نیشود