مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من یک ماشین به یه بنده خدایی رو حساب آشنایی بدون هیچ چک یا وکالتی فروخته ام، طرف ماشین رو برده و هیچ پاسخی نمی دهد، رفتم دادگاه شکایت کردم، الان نزدیک به یکسال میگذرد که شکایت کردم دادگاه فقط احضاریه ارسال می کند.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام :جنابعالی وقتی اعلام کرده اید فروخته اید ، طرف مقابل شما مرتکب جرم قابل تعقیب نشده است ، و همان ارسال احضاریه برای خریدار غیر قانونی است ، شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف تا مبلغ دویست میلیون ریال وبیشتر از این در دادگاه صالح اقامه دعوی مطالبه قیمت خودرو را مطرح نمایید

یک وکیل

اگر هیچگونه مبایعه نامه یا وکالت فروشی بین شما منعقد نشده بهتر است در خواست استرداد اتومبیل موصوف بفرمایید و از لفظ فروختن استفاده نفرمایید یا اینکه با شهادت شهود اثبات کنید که ماشین فروختید و مطالبه ثمن کنید.

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام علیکم
اگر ماشین خود را با قرارداد و شروط فروخته باشید فقط میتوانید مدعی ثمن معامله از طریق دادخواست باشید ولیکن چون سند مالکیت به نام شما است هر کجا ماشین را ببینید می توانید بر اساس شکایت خیانت در امانت با شهادت شهود که شما سوییچ را برای مدت معینی به امانت داده ایم و ایشان خودرو را پس نمیدهد که از قرار معلوم این کار را کرده اید منتظر باشید تا ابلاغ به ایشان صورت گیرد و حکم صادر شود پس از آن اجراییه گرفته وطی هماهنگی ستاد ترخیص راهنمایی و رانندگی و یا کلانتری مدارک قانونی نسبت به اعلام توقیف فیزیکی در سراسر کشور در سیستم ناجا ثبت و هر کجا آن را ببینید هم مامورین راهنمایی و هم پلیس 110 مجوز توقیف و انتقال خودرو به پارکینگ را دارند که عملاً برگ توقیف روی پرونده شما قرار می گیرد و از اجرای احکام می توانید آزادی خودرو خودتان را درخواست کرده و آن را به نفع خود ضبط نماید و چون سند به نام شماست خریدار سابق باید آن را به نرخ روز اگر می‌خواهد از شما خریداری کند. موفق باشید