مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام.
ببخشید سوال من بیشتر جنبه مشاوره روانشناسی دارد ولی لطفا کمکم کنید.
من دو سالی است عاشق همکارم شدم و سال قبل از ایشون درخواست آشنایی بیشتر برای ازدواج دادم ولی ایشون گفتند قصد ازدواج ندارم من چند بار دیگر اصرار کردم هر بار با احترام ردم کردند. حتی ایشون جای کارشون رو عوض کردند و من ایشون رو نمیبینم و فقط از طریق پیام با ایشون ارتباط دارم و هنوز جوابشون نه است و گفتند تغییر محل کار من به خاطر شما نبوده است. من واقعا نمیخواهم او را از دست بدهم با توجه به این که گفتند فکر من رو از سر خارج کنید. اگر دوباره به ایشون پیشنهاد بدهم کما این که گفتم دیگر مزاحمتون نمیشم و پیام نمیدهم؛ آیا ایشون میتونند با این که میدونند من قصد من فقط ازدواج است از من شکایتی به عنوان مزاحمت بکنند؟
البته میدونم کار به اون جا نمی کشد ولی برا اطمینان از کار میخواستم این مسائل حقوقی رو بدونم و در این صورت من چی کار میتونم بکنم؟
ایشون یک بار گفتند که منتظر کسی دیگر هستند. آیا در صورت صحت این گفته بنده هنوز حق دارم خودم را به عنوان خواستگار از ایشان اقدامات لازم برای جلب نظر ایشون انجام بدهم یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از نظر قانونی ، اگر زیاد پیام بدید و خدای نکرده در پیامهایتون موجب آزار روحی وی شوید، مزاحمت محسوب می شود و جرم است، از طریق خانواده خواستگاری کنید