مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

سلام، خدا قوت.
بنده یک کامیون کشنده دارم که دو ماه هست که سند به نام خودم زده شده است. همسر بنده 200 تا سکه مهریه داشته است و آن را اجرا گذاشته است.
متوجه شدم که از طریق ثبت اقدام به توقیف کرده است. از اون جایی که کامیون تنها دارایی و وسیله امرار معاش و کار بنده است، آیا میتواند کامیون را به مزایده برساند؟
من چه کاری میتونم و باید انجام بدهم تا از توقیف ثبت در بیاید و مهریه اقساطی بشود؟
ممنونم از لطفتون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای با دلایل و مدارک که نشان دهنده کار کردن شما با آن کامیون است به اداره اجرائیات ثبت اعلام کنید این خودرو وسیله کار شما و جز مستثنیات دین است