مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو در تصادف

سلام. اواخر سال 1398با یک پیکان وانت مدل 90 تصادف کردم و مقصر حادثه شناخته شدم. صاحب پیکان وانت از بیمه ماشین من مبلغ 6 میلیون تومان خسارت دریافت کرد و برای گرفتن خسارت بیشتر و افت قیمت در شورای حل اختلاف از من شکایت کرد. کارشناس رسمی دادگستری یک میلیون تومان اضافه بر مبلغ دریافت شده از بیمه برای خسارت و سه میلیون تومان برای افت قیمت تعیین کرد. حال سوال من این است که تعیین سه میلیون تومان افت قیمت برای پیکان وانت ساخت سال 90 که به میزان زیادی کهنه بوده و آثار تصادف قبلی و رنگ شدگی مجدد هم بر بدنه ی ماشین مشهود است، مبلغی منطقی است؟ تعیین سه میلیون تومان افت قیمت برای پیکان وانت مدل 90 تصادفی سابقه دارد؟ لازم به ذکر است که قیمت این پیکان وانت حدود 27 میلیون تومان است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موضوع در صلاحیت کارشناسان تصادفات است. اگر به نظر کارشناس یک نفره اعتراض دارید درخواست کارشناس 3 نفره بکنید.