مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دزدی تعمیرکار

سلام. من یه خودرو صفر رو 4 ماه پیش خودم از نمایندگی تحویل گرفتم. تو این مدت یه تصادف کوچیک داشتم که بردمش صافکاری برا درست کردنش که از قضا کنارش مکانیک هم داره.
خودرو ام یه صبح تا غروب اونجا بود و من رفتم سر کارم.
بعد 3 روز متوجه شدم که لوله اگزوزش رو شکافتن و کاتالیست توش رو برداشتن و جاش یه لوله جا گذاشتن و بعد جوش دادن. اینو مهندس نمایندگی هم تایید کرده که باز شده.

از اونجایی که ماشینم گارانتی بوده و منم خودرو رو هیچ مکانیکی نبرده بودم تابحال، چطوری میتونم اثبات کنم این خیانت در امانت صافکار رو؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شکایت مطرح کنید و به تصاویر دوربین ها یا شاهد یا کارشناسی استناد کنید