مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت صافکار خودرو

باعرض سلام اینجانب در یک تصادف اتومبیلم را بردم صافکاری ایشان 100 روز ماشین را خوابوند لوازمم رو از قبیل تمام سیستم گاز سوز و تمام لوازم کولر داخل موتورو در تحویل که با تامین دلیل گرفتم برداشته و یک میلیون اضافه بنا به نظر کارشناس اضافه دستمزد گرفته و مبلغ 6400 بابت خسارت کارشناس زده درواقع از ابتدا تا انتهای ماشین رو خسارت زده وکارشناس واضح در نظریه نوشته که‌ ادعای خواهان مورد کسرومفقود شدن قطعات به نظر درست است وفلان مبلغ بابت خسارت ودراعتراض تامین دلیل کارشناس همان نظریه را دقیقا ارائه داد حتی رینگهای اسپرتم را شکسته که‌کارشناس نزده سوالم این است ، میتوانم خیانت در امانت براساس نظر کارشناس شکایت کنم وهمچنین درتعزیرات هم شکایتی بابت گرانی خدمات براساس یک‌ملیون اضافه نظر کارشناس طرح کنم از همراهی وراهنمایی داد راه بی نهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی بله می توانید تحت عنوان خیانت در امانت علیه ایشان طرح شکایت نمایید