مشاوره حقوقی رایگان - صافکار قطعات خودرو ام را تعویض کرده

سلام بردم ماشینو پیش صافکار ،نزدیک 20روز پیششون بوده ،تو این مدت دخترعموم فوت کرد چند روزنبودم موقع تحویل میبینم اکثر قطعات خودرو مدل پایین خودشو با ماشین من عوض کرده چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه خسارت با دلایل علیه ایشان بدهین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتد ا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا این ادعا بررسی و کارشناسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید . البته به لحاظ کیفری نیز تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نماییدتامین دلیل انجام داده و از طریق مرجع محترم قضایی شکایت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تامین دلیل،سپس به اتهام سرقت وخیانت درامانت شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا تامین دلیل کنید تا خودرو کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی قرار گیرد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی می‌توانید اقدامات لازم از جمله مراجعه به اتحادیه مربوطه را به سرانجام برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

ابتدا تامین دلیل انجام دهید، و به شرط اثبات ادعای شما امکان شکایت هم دارید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا تامین دلیل کنید و سپس طرح دعوی مطالبه خسارت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحویل نگیرید و از اتحادیه کارشناس بگیرید و طرح شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت نمایید یا به اتحادیه مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تامین دلیل بعد شکایت کیفری خیانت در امانت