مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو سرقتی

سلام.
ما چند سال قبل یه پیکان وانت خریدیم و پلاک به اسم ما شد.
بعد از یک مدت پلیس آگاهی به ما گفت ماشین ما سرقتی بوده و ماشین رو توقیف کردند اما دوباره خودشون آزاد کردند و گفتند بیا ببر.
هیچ اتهامی هم متوجه ما نکردند و گفتن فروشنده به شما اون تو کار سرقت بوده و ازین حرفا... مطمئنیم ماشینی که دست شما هست سرقتی هست ولی نمیتونیم تشخیص بدیم که شماره موتور و شاسی و بدنه ... مال کدوم هست و کاری با ما نداشتند.
خلاصه ما سال 97 اومدیم ماشین رو بفروشیم رفتیم تعویض پلاک اون جا کارشناس گفت شماره دستکوب هست.
نتونستیم بفروشیم و با وکالت محضری به یکی دیگر دادیم.
حالا در این فاصله هر خلافی برای ماشین اتفاق بیفتد مسئولیتش با کی هست؟ ما وکالت بلاعزل دادیم و ماشین دست ما نیست.
با توجه به متن مرسوم در وکالت نامه های بلاعزل خودرو دردسری برای ما دارد؟
چون مثلا پیامک میاد برای ما در خودرو کشف حجاب شده است.

اگر خودرو سرقتی هست و ما سرقت نکردیم، چرا آگاهی به ما نامه نمیدهد که بتونیم راحت خودرو رو بفروشیم و سند و پلاک جدید صادر شود؟ اگر مقصر ما هستیم چرا خودرو رو به ما تحویل دادند و گفتند برید. اگر خودرو سرقتی هست چرا از جانب ما شکایت نمیکنند که یکی به ما خودروی سرقتی فروخته است.
ما تو برزخ موندیم.

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

دقبقاسوالهای شمادرسته
بایدازآگاهی بخوابیدتوضیح بدن به شما
وعلیه فروشندتون شکایت کنید