مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حقوق

سلام. بنده 21 سال دارم. مدتی (تقریبا به مدت 7 ماه) در شرکتی به عنوان کارآموز طراحی سایت و برنامه نویسی مشغول به کار شدم. این شرکت ابتدا (7 ماه پیش) که برای کارآموزی رفته بودم قرارداد یک ساله نوشتند و 10 میلیون تومان سفته گرفتند و هر هفته یک تعدادی کار را کارفرما به من میگفت که برای او انجام دهم (شخصا خودشون). سپس ماه پیش (6 ماه گذشته از قرارداد یک ساله ) قرارداد قبلی را فسخ و قرارداد جدیدی را باز هم به نام کارآموزی برای مدت 2 سال تمدید کردند و حال سایت های شرکت و مشتری هایشان را به من میدهند که بزنم و حقوقی تا الان نگرفته ام. (در این 7 ماه). بیمه هم نبودم و همیشه ترس از به اجرا گذاشتن سفته خود دارم. به همین دلیل نمیتوانم از کار خارج شوم. میخواستم بدانم تکلیف من چیست؟ آیا میتوانم در اداره کار از آن شرکت شکایت کنم؟ آیا سفته من با این شرایط سند معتبری می باشد که کارفرما از آن سوء استفاده کند یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا برای تضمین خدمات زمان استخدام سفته میگیرند امااگر کارفذما قصد سو استفاده داسته باشد شما میتوانیم طبق قانون کار حقوق خود را درخواست کنید