مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از كارفرما

اينجانب به مدت ١٠ سال براي شركت تصويربرداري مستقر در بيمارستاني بعنوان كارشناس پزشكي هسته اي مشغول به كار بودم،كارفرما بعد ١٠ سال كارگاه را تعطيل نموده و تمامي پرسنل را اخراج ميكند. و حقوق سه ماهه آخر بنده و سنوات را نميپردازد.بنده در وزارت كار شكايت كردم و تمامي ليست بيمه و پرينت مالي و قراردادهايم و ساير مدارك دال بر كاركرد اينجانب با اشعه به مدت ١٠ سال را روز رسيدگي به جلسه وزارت كار بردم.منتهانماينده ايشان در جلسه اظهار داشت كه رابطه كارگر و كارفرمايي وجود نداشته و مشاركت مدني بوده و طبق سود حاصله واريزي داشته اند به حساب اينجانب،و اينكه قراردادي هم وجود ندارد،و قراردادهاي ارائه شده توسط بنده امضاي كارفرما نميباشد.ايشان ادعا كردند كه بيمه من توسط خودم پرداخت ميشده نه شخص كارفرما،
البته ادعاهاي ايشان كاملا كذب بود .حال با توجه به شرايط من ،آيا وزارت كار ادعاهاي دروغين كارفرما را قبول ميكند؟من بايد چه كاري بكنم كه درستي حرف خودم را اثبات كنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است حق با شماست

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام. تقاضای تحقیقات و ارائه شهود کمک شایانی جهت اثبات ادعای شما میکند