مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام. خانمی هستم مدت حدود 8ماه در نزد یک اشنا مشغول به کار بودم. بدون قرارداد. لفظی به من قول درصد و پرداخت پول رفت و برگشت با توجه به کار خارج از شهر و .. ... دادند. از حساب پدرم حتی برای ایشان پول واریز میکردم. به من حقوق ندادن. بیمه نکردن. درصد ندادن. مبلغی دادن بدون رسید بصورت دستی. در حین کار توهین جنسی و کلامی به من میکردن و تمام روز هفته و تعطیلات از صبح تا اخر شب از من کار سخت میکشیدند. توهین جنسی بصورتی شد که با نیت سو قصد سواستفاده داشتند. من از کار با دعوا بیرون رفتم. در تلگرام ازشون مدرک دارم. شاهد دارم اونجا کار میکردم. جایی تاریخ شروع کار منو نوشتن عکسشو دارم. از فاکتورایی که اونجا بودم تعدادی عکس دارم. میتونم شکایت کنم با توجه به مشکل اخلاقیشون حتی اگر اخراج ثابت نشه میتونم بیمه بیکاری بگیرم. عکس و اسکرین شات و پیامک ایا قابل قبول است؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اداره تعاون وکاربابت حق وحقوق نگرفته 8ماهه خودشکایت کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به اداره کار مراجعه کنید