مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

با سلام خدمت دوستان عزیز. برادرم به جرم سرقت و مشارکت در سرقت دستگیر شد. بعد از دو ماه حبس سند گذاشتیم و بیرون اومد. رضایت شاکی ها را به جز دو مورد مشارکت گرفتم.
الان این مدتی که سند گذاشتیم از حبس کم میشود یا نه بعداً میتونم از متهم ردیف یک که اموال رو برده و حتی اعتراف هم کرده و مال خر را هم گرفتند و اون هم گفته که از متهم ردیف یک خریداری کرده، شکایت کنم؟ چون دادگاه میگوید تا رضایت اون دو نفر نباشد، تخفیف به او تعلق نمیگیرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

رضایت باید از کلیه شاکی ها بگیرین و مدت سند جز حبس محسوب نمیشه