مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن کلید منزل

با سلام. همسرم پس از قهر بعد از 20 روز به خانه مراجعه و طلاجات و سکه های من رو با خودش برده و اطلاعات شخصی بنده رو هم از داخل کامپیوتر پاک کرده است. بنده به دلیل امید به آینده و برگشت وی به خونه اقدامی جهت شکایت نکردم ولی قفل در خانه رو عوض کردم. حال درخواست الزام به تمکین کردم. آیا ایشون میتوانند ادعا کند من با عوض کردن قفل درب مانع ورود وی به خانه شدم.
تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

سلام. بله ایشون میتونند با هماهنگی با پلیس 110 مراتب را صورتجلسه نماید و صورتجلسه را بعنوان مستند حرف خودشون به قاضی رسیدگی کننده به تمکین ارائه نمایند. ضمنا ایشون میتونند تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کیفری طرح نمایند