مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص ملک

با سلام
ملک بغل ساختمان ما درحال ساخت است و سازنده ملکش را از طبقه اول یعنی سقف پارکینگش را حدود 2 متر از ساختمان ما جلوتر آورده جهت تامین پارکینگ و ارتفاع سقفشم حدود 20 سانت از ما بالاتر است ولی از طبقات بالا بصورت پخ آن را اصلاح کرده و میگوید این سقف اضافه فقط جهت تامین پارکینگ است میخواستم بدونم تا کارش تموم نشده میشه جلوی ساخت و سازش رو گرفت چون اگر سقف اونجا باشه حتما اونجا یا تراس میشه یا پنجره تو حیاط ما
متشکر از شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پیشروی باید با مجوز شهردادری و موافقت و رضایت ملک مجاور باشد