مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی

سلام حداقل و حداکثر هزینه کارشناس برای اثر انگشت و امضا چقدر است؟ چند روز زمان میبرد تا کارشناس نتیجه را اعلام کند؟

پاسخ ها :

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

سلام. حداقل هزینه ای که ممکن است از شما دریافت شود دویست تومان تا پانصد تومان بسته به رویه شعب مختلف است. که این مبلغ علی الحساب بوده و کارشناس مربوطه بسته به حجم کار خود مبلغ نهایی را تحت عنوان مابه التفاوت اعلام مینماید. زمان هم قابل پیش بینی نیست. و بستگی به نوع کارشناسی و همکاری طرفین دعوی و کارشناس دارد