مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

با سلام
اینجانب در مجتمع مسکونی ساکن هستم به تازگی از طرف هیئت مدیره مجتمع جهت آسفالت کف پارکینگ زیرزمین که متعلق به پارکینگ اینجانب نیست درخواست وجه قابل توجه حدود 500هزار تومان کرده لازم به توضیح است که پارکینگ اینجانب در طبقه همکف هست و پارکینگ که قرار هست آسفالت شود در طبقه زیرمین میباشد با این توضیح آیا پرداخت وجه به من تعلق میگیرد ضمنا واحد انباری من در طبقه زیر زمین میباشد. توضیح دیگر اینکه پرداخت این مبلغ خارج از حق پرداخت شارژ میباشد.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر جزو مشاعات حساب شود و انباری شما در آنجا قرار دارد باید پرداخت شود.