مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با خواهر زن بیوه

سلام وقت بخیر باجناق بنده سه سال هست که فوت کرده و همسر و دخترش تنها زندگی میکنن و بنده تا حد خیلی زیادی به آنها کمک میکنم و دخترش هیچ فرقی با دختر خودم نداره رابطه عاطفی خوبی هم داریم سوالم اینه که میتونم با خواهر زنم ازدواج کنم یا نه توانایی مالی هم دارم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

ازدواج با خواهر زن بیوه ازدواج با خواهر زن ازدواج همزمان با دو خواهر ازدواج