مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج یا طلاق

سلام خداقوت ...
بنده آقا 33 ساله هستم متاهل دارای 4فرزند متاسفانه با همسرم خیلی وقته مشکل اخلاقی داریم اما قصد دارم با خواهرشون ازدواج کنم باید چکار کنم؟؟
خانمم رضایت دادند که ازدواج کنم آیا همین رضایت کافی هست ؟؟ یا باید ایشون طلاق بدم تا بتونم با خواهرشون ازدواج کنم؟؟
و اگر خواهرشون طلاق بدم آیا میتونم بلافاصله ازدواج کنم با خواهرشون یا باید سه ماه صبرکنم که از طلاقمون بگذره؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام جمع بین دو خواهر ممنوع است اول باید همسر اول طلاق داده بشه تا بتونید با خاهرش ازدواج کنید / بسته به نوع طلاق اگر شرایط بائن باشد بلافاصله در غیر اینصورت 3 ماه انتظار الزامی است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

جمع بین دو خواهر همزمان ممکن نیست.‌ابتدا باید همسر خود را طلاق داده بعد از سپری شدن ایام عده با خواهر وی ازدواج نمایید