مشاوره حقوقی رایگان - مقدار تعیین شدده دیه و اعتراض به دیه

سلام و عرض ادب ا سوال داشتم
اولین که من در تصادفی که داشتم دچار خونریزی ریه شدم و عمل جراحی کردم که 5 روز بستری بودم در حالی که از پلو سمت چپ شلنگ کردن بودت داخل بدنم که خون دداخل ریه هارو خالی کنه و چونه من 4تا بخیه خورد و سایدگی در دست پای چپم داشتم مقدار دیه من چه قدر است و اینکه پزشک قانونی برای من یک درصد تعیین کرده ایا اعتراض بزنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در همان شعبه دادسرا که پرونده دارید کتبا اعلام کنید به نظر پزشکی قانونی اعتراض دارید و درخواست کمیسیون پزشکی دارید