مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک نکردم برای اولین بار پام به کلانتری باز شده

سلام
من 1 سال پیش ماشن 405 tu5 فرختم به یک بنگاه ماشین اشنا فروختم به من گفت که اگه امکانش هست ماشین شما انتقال سند نشه تا 2 3 ماه یک مشتری پیدا کنم دیگه من 1 میلیون ندم الکی یه نونی بخورم از این حرف ها . بعد 3 ماه دیدم ماشینم جریمه شد اس ام اس برام امد . سریعا باهاشون تماس گرفتم گفت نگران نباش ماشین دسته عمومه رفته باش مسافرت. بعد چندوقت پیچوندن . داستان جدیدی با من شروع کرد . که من ماشینو فروختم به یک قاضی یک مقداری از پول مانده تصویه کنه من به شما خبر میدم بیای برای انتقال سند و پلاک. (تا اینجا 6 ماه)
بعد از کلانتری با من تماس گرفتن گفتن فردا صبح به کلانتری بیاید رفتم بمن گفت ماشینه شما یه اهوازو بدبخت کرده چندین فقره دزدی داشت توی 6 ماه گذشته با نشون دادن قرارداد بیخیال من شدن رفتن سراغ نفر بعدی که ماشینو خریده.
الانم 5 نمره امتیاز منفی گرفت گواهینامه من سر تخلف ایشون
بنگاه داره میگه من طلب کارم تا پول کامل نگیرم انتقال سند نمیکنم (الان 11 ماه گزشته)
ان طرف که ماشینو خریده میگه من تقریبا قاضیم یعنی یه پارتی کلفت داره. با ماشین من این همه دزدی کرده الان برا خودش هنوزم داره تخلف میکنه حتی 1 ساعت دستگیر نشد و ماشین 1 ساعتم نرفت پارکینگ
من باید چیکار کنم. با تشکر از شما