مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی

سلام خسته نباشد
پرونده کلاسه فوق تحت نظر هست ملاحضه میشود علی رغم مساعی لازم امکان برقراری صلح و سازش میان طرفین پرونده میسر نگردید با عنایت به اینکه موضوع پرونده از صلاحیت ذاتی شورا خارج هست و پرونده صرفا جهت صلح و سازش قانون شوراهای حل اختلاف مطرح بوده است
پرونده از امار کسر گردید پس برگ شماری با کلیه محتویات جهت ادامه رسیدگی به مرجع محترم قضایی مربوطه اعاده گردید.
این جمله را میخاستم معنیشو بدونم
یعنی پرونده الان چه مرحله ای شده؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
در جرائم قابل گذشت ، معمولا پرونده برای حصول سازش یک نوبت به شورای حل اختلاف ارسال میگردد و شورای حل اختلاف ،سعی بر ایجاد صلح و سازش میکند و درصورتیکه سازش میسر نشد ،با صدور قرار عدم سازش ، پرونده را به دادسرا ارسال میکند .
در پرونده شما نیز همین پروسه طی شده است و پرونده پس از برگ شماری به شاکی تحویل میشود تا آن را به دادسرا برده و شکایت خود را پیگیری کند.
موفق باشید