مشاوره حقوقی رایگان - چگونه خسارت عضو بدنم را از بیمه دریافت کنم؟

سلام خسته نباشید ...من عید امسال با موتور سیکلتم به صورت غیر عمدی واژگون شدم و با جدول برخورد و پای چپم از قسمت ران شکست...در حین رانندگی در سر یک پیچ بودم که موتور سیکلت جلویی من با ترمز کردن ناگهانی باعث شد من برای جلوگیری از برخورد با او جهت عبورم را عوض و کنترل موتور از دستم خارج شده و با جدول برخورد و این اتفاقات برام افتاد و اون موتور سوار راهش را ادامه داد و رفت...من از چه طریقی میتوانم در دادگاه شکایت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موتور جلویی مقصر نیست. باید فاصله ی طولی رعایت میشد.