مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت سفته

با سلام،
حدود 15 فقره سفته به مبلغ تقریبی 400 میلیون تومان سال 93 صادر کرده ام که در متن سفته قید شده بابت خرید ماشین. معامله مذکور انجام نگردیده و سفته ها هم در دست واسطه قرار داشت. ماه گذشته از طریق ابلاغ ثنا متوجه شدم که واسطه سفته ها را اجرا گذاشته و دادخواست وصول داده است. حال باتوجه به اینکه معامله ای صورت نپذیرفته و حدود 4 سال هم از سررسید سفته ها گذشته و واخواهی هم نشده، آیا میتوانم از واسطه و دارنده سفته ها بعنوان خیانت در امانت شکایت کرده و خواستار توقف رسیدگی ایشان شوم؟
آیا دارنده سفته ملزم است ثابت کند برای چی سفته ها در ید اوست؟
هیچ مدرکی دال بر طلبکار بودن دارنده سفته ها وجود ندارد و هیچ معامله ای فی مابین صورت نگرفته است.
تاکید میکنم در متن سفته از قید امانی یا ضمانت استفاده نشده و فقط قید شده بابت خرید ماشین. در ضمن هیچ گونه قرارداد مکتوبی فی مابین من و واسطه وجود نداشته و شهود هم همه از دوستان واسطه هستند.
متشکرم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید شکایت کنید