مشاوره حقوقی رایگان - ديه عدم رويش قسمتى از ابرو و موى سر (مؤنث)

سلام، چند سال پيش تصادف كردم، زيان ديده بودم، ديه ى پارگى ابرو و صورت از بيمه ى مقصر دريافت كردم و پرونده بسته شد، امضاء كردم كه در آينده هم ادعايى نخواهم داشت. بعد از خوب شدن و جوش خوردن آسيبهاى صورت و سرم كه حدود چند ماه طول كشيد، متوجه شدم كه موى ابروى آسيب ديده ام به ميزان حدودا يك سانت و دو ميليمتر و همينطور موى قسمت جلوى سرم از ناحيه ى رويش موى پيشانى به بالاى سرم حدودا به طول چهار سانتيمتر و به پهناى نيم سانت (درست در وسط پيشانى و منطبق بر فرق وسط سر از ناحيه ى پيشانى كه موى سر مى رويد به سمت بالاى سر) ديگر نمى رويد، تصور كردم شايد به مرور زمان بهبود پيدا كند اما ديگر نروييد.
الان كه حدود پانزده سال مى گذرد، مى توانم عليه بيمه پرونده را باز كنم و ديه ى نروييدن موى سر و آبرويم را مطالبه و اخذ كنم؟(جنسيت: مؤنث)

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما مشمول مرور زمان نیست می توانید مطالبه کنید

پرسشگر :

سپاسگزارم كه وقت و حاصل تفكر و آموخته هايتان را كه سالها برايشان زحمت كشيده ايد، بى منت و رايگان در اختيار بنده گذاشتيد.
خداوند به شما خير و بركت عطا كند!

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام . متاسفانه پاسخ منفی است.
پرونده مختومه شده و مطالبه مجدد امکان ندارد