مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی

سلام اگر دو پرونده حقوقی مربوط به چک در دادگاه داشته باشی که به هم ربط داشته باشند حکم پرونده اول صادر شده باشه ولی پرونده دوم هنوز در جریان باشه میشه از دادگاه وقت گرفت تا حکم پرونده دوم صادر بشه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
سوال شما مبهم است ولیکن چنانچه دو پرونده که صدور رای در هر یک تاثیر در رای پرونده دیگر دارد مطرح باشد باید در همان جلسه رسیدگی در ماهیت درخواست رسیدگی توامان مطرح میشد.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

درصورت مرتبط بودن قبل ازصدورحکم می توانستید درخواست رسیدگی توامان نمایید