مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
سوال: یه شخصی در مشهد زندگی میکنه. برای سربازی دفترچه رو پست میکنه و سربازی شخص در نیروی انتظامی کرج میوفته. و در روزهایی که در پادگان نیست. در دانشگاه پیام نور هشتگرد تحصیل میکنه
و به صورت پاره وقت در نظرآباد مشغول به کار هست
این آقا پسر با خانمی در اشتهارد آشنا میشود و عقد نکاحی صورت میگیرد
پسره و دختره به مشکل بر میخورن. دختره از پسره یک میلیارد سفته داره.
حالا این دختر خانم باید در کدام دادگاه اقامه دعوا کند؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید حضوری سفته ها را برای تعیین دقیق محل طرح دعوی نزد وکلای همکار ببرید تا با رویت جزییات مندرجات سند تجاری شما را راهنمایی کنند.اگر روی سفته فقط امضا درج شده باشد معنی ضمنیش میتواند اعطای اختیار به گیرنده یا دارنده جهت پر کردن متن سفته باشد وکیل با رویت متن سفته ها توضیحات لازم را از شما دریافت میکند و با مخلوط داشتن جمیع شرایط شما را راهنمایی می کنید.