مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اعسار

با سلام
شخصی که همسایه ما هست با قداره به من حمله کرد و باعث در رفتگی کتف چپم و بریدگی انگشتم شد که قاضی حکم به 6 ماه حبس که تا یکسال تعلیق و پرداخت 4.5 درصد دیه داد.
الان اون شخص درخواست اعسار زد و دو تا خاله و یکی از دوستای پدرش رو برای شهادت برده
اولین سوالم اینه که چند درصد احتمالش هست که اعسارش پذیرفته بشه؟؟
دوم اینکه میزان اقساط چقدر میتونه باشه حداقل؟؟؟
سوم این که اگه محکوم از پرداخت اقساط سر باز زد و پرداخت نکرد چه اتفاقی میفته؟؟؟باید هر دفعه حکم جل بگیرم و مامور بیارم در خونشون؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تمامی سوالات قابل تعیین نیست وبستگی به نحوه دفاع دلایل و قاضی پرونده دارد در صورت عدم پرداخت اقساط جلب صادر میشود